Materiale

/ARAWOOD bruger solid europæisk hvid eg stammer fra Europa. Kornet varierer fra planke to planke, viser stram korn to stærkt regnede fladskærms-cut sektioner. Farvetonerne variere lidt fra sandet gul til en dæmpet lys grålig tone. Når færdig, træet tager på subtile mat hvid farve er typisk for berømte skandinaviske møbler, snarere end den gyldne-gul farve often associeret med eg. Farven can ændre time when udsat to sollys og direkte lyskilder.

Hver pleje is taget to Stabiliser træet under fremstilling to undgå vridning og to den give mulighed for den naturlige udvidelse og sammentrækning af tømmeret uden problemer. Større emner søm borde og bænke er forstærket med stålstænger to help holde dem selv lige. Men massivt træ reagerer dårligt to pludselige eller ekstreme ændringer i stuetemperatur og luftfugtighed. For at undgå problemer, er det bedst at holde to massive elementer i den mest consistent mulige miljø. En luftfugter kan hjælpe normalisere værelse fugtighed, så træet ikke tørrer ud og knæk i vintermånederne. Undgå at placere massivt træ elementer i nærheden af ​​en radiator eller i direkte sollys nær glasdøre eller store vinduer.

Vores massivt egetræ stykker er færdig med en lav-build polyurethan lak, der sidder lavt på træets årer til at give er en smuk mat udseende, og samtidig beskytte træet mod virkningerne af fugt, spildt væsker, snavs og slid. Ikke desto mindre ingen færdig kan fuldt ud beskytte mod den potentielle skade.

Forebyggelse er den bedste politik for at undgå problemer.

  • Regelmæssig rengøring anbefales det at bruge en let dæmpet klud dyppet i lunkent vand tilsat et mildt, ikke-solvent baseret rengøringsmiddel. Tør snavs og skidt, og tør efter med en blød tør klud.
  • Brug ikke off-the-shelf rengøringsmidler såsom møbler polsk eller Sheen agenter. Opløsningsmidlerne i disse kan fjerne finish og irreversibelt blege træet.
  • Brug ikke olie eller voks for at beskytte træet. Disse er unødvendige og uforenelig med lak vi anvender på fabrikken.
  • Rengør spild straks med en fugtig klud, og derefter med en tør klud for at minimere risikoen for væsken og snavs trænge ind i træet.
  • Hvis fingeraftryk eller andre mildt olieholdige pletter tilbage, prøve to ting. Først gnide tør bagepulver over fingeraftryk, forsigtigt gnide det ind i træet. Støvsug det. Dette bør fjerne det meste af pletten. Hvis det gør ikke fjerne det helt, prøve at tilføje et par citron dråber til lunken vand og tør den pågældende med en blød klud område. Den mildt surt vand skal hjælpe med at bryde op olier nok til at frigøre dem fra kornet uden at fjerne finish. Gentag bagepulver motion bagefter, og derefter tørres af med en klud igen.
  • Brug altid dækkeservietter, bordskånere og duge at beskytte overfladen mod ridser. Brug varme bevis måtter, når du placerer varme tallerkener og fade på bordet overflader.
  • Fjernelse ridser uden at fjerne noget af finishen er næsten umuligt. I nogle tilfælde er det muligt at reducere forekomsten af ​​hår-line ridser ved omhyggeligt raspning overfladen med en mildt slibende terry-klud. Men i de fleste tilfælde er det kun muligt at fjerne ridser ved slibning af overfladen med ståluld. Dette fjerner lag finish indeholdende bunden. Den komplette overflade skal slibes til at blande eventuelle lokaliserede matte pletter slibning skaber. Dette bør ske med største omhu og vil påvirke den efterfølgende effektivitet resterende finish. (Bemærk, ARAWOOD tager ikke noget ansvar for touch ups eller reparationer foretaget af kunder).
  • Dybe ridser, der trænger selve træet kan kun korrigeres ved professionel lakering. Dette ville indebære slibning ned hele bordpladen til at fjerne det øverste lag af finish og træ, og derefter re-sprøjtning med ny lak.

Alle skriftlige indhold er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og kan ikke bruges med skriftlig tilladelse fra ARAWOOD.